Aannemingsbedrijf Gebr. Schouls

Sinds 1930 is Gebr. Schouls uitgegroeid tot een middelgrote aannemer op het gebied van de beton-, weg- en waterbouw. Met behulp van vakbekwame medewerkers en modern materieel worden er projecten in diverse disciplines uitgevoerd. Gebr. Schouls voert de projecten uit op basis van het klassieke RAW-bestek of op basis van Design & Construct met of zonder de Systems Engineering systematiek. Hierdoor biedt Gebr. Schouls de mogelijkheden om een project uit te voeren van ontwerpfase tot en met de in gebruik name van het object.
Gebr. Schouls streeft naar een optimale kwaliteit van de door haar uitgevoerde werken, een goede verstandhouding met haar opdrachtgevers en een veilige werksfeer voor werknemers en derden.
         

Nieuws over Schouls

Open dag!

Het is u vast niet ontgaan dat we zijn verhuisd. Afgelopen tijd is er hard gewerkt om alle puntjes op de i te zetten en het gebouw helemaal ons eigen te maken.

Raamovereenkomst onderhoud 80 poldergemalen getekend

Voor de kerstvakantie hebben we samen met vier andere aannemers de raamovereenkomst voor het groot onderhoud van 80 poldergemalen van het Hoogheemraadschap van Rijnland getekend.

Lopende projecten

27/03/2023 - Overig

Doorspoelsysteem Westbroekplas

In Velserbroek heeft Schouls een doorspoelsysteem aangelegd. Het systeem zal water uit het diepere deel van de plas wegpompen en uit laten stromen langs de strandjes.
20/02/2023 - Bruggen

Hangduikerbrug Poeldijk

Aan de Rivierenlaan in de kern van Poeldijk van de Gemeente Westland bouwt Schouls een nieuwe verkeersbrug.
05/12/2022 - Kademuren

Passeerstrook Reeuwijk

In opdracht van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft Schouls aan de Nieuwdorperweg een passeerstrook aangelegd.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this