Gemalen

 

Een gemaal is een inrichting om water van een lager naar een hoger niveau te brengen. Het brengt of houdt water in een peilgebied op een streefpeil. Naast gemalen om het oppervlakte water te reguleren, worden er ook rioolgemalen gerealiseerd. Deze verpompen het rioolwater naar een hoger niveau.

Impressie

Afgeronde projecten

28/08/2017 - Gemalen

Gemaal Oostvlietpolder

Gebr. Schouls BV heeft van de Provincie Zuid-Holland opdracht gekregen voor de uitvoering van de werkzaamheden behorende bij het project “Realiseren poldergemaal Oostvlietpolder”.
28/07/2017 - Gemalen

Groot onderhoud gemaal Dolk

In opdracht van Hoogheemraadschap van Delfland gaat Schouls binnenkort starten met werkzaamheden voor project Groot onderhoud gemaal Dolk te Leidschendam.
25/04/2017 - Gemalen

Poldergemaal Harnaschpolder te Den Hoorn

In opdracht van het Hoogheemraadschap van Delfland heeft Gebr. Schouls het werk Poldergemaal Harnaschpolder te Den Hoorn aangenomen.
25/04/2017 - Gemalen

Gemaal en twee stuwen Vriesekoopschepolder

In Leimuiden is Gebr. Schouls bezig met de bouw van 2 stuwen en een poldergemaal Vriesekoopschepolder. Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland.
25/04/2017 - Gemalen

Poldergemaal Wassenaarschepolder Noord-West

Gebr. Schouls BV is begonnen met de realisatie van het nieuwe poldergemaal Wassenaarschepolder Noord-West. Het project wordt uitgevoerd in opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland.
21/04/2017 - Gemalen

Brandblusgemaal station Utrecht

In opdracht van de gemeente Utrecht voert Gebr. Schouls werkzaamheden uit ten behoeve van een brandblusinstallatie nabij het Centraal Station Utrecht.
19/04/2017 - Gemalen

Renovatie gemaal Sluispolder

In opdracht van Hoogheemraadschap van Delfland wordt groot onderhoud uitgevoerd aan gemaal Sluispolder te Maassluis waarbij de pompcapaciteit wordt vergroot.
25/06/2016 - Gemalen

Poldergemaal Nieuwkoop en Noorden

In opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland​ bouwt Gebr. Schouls BV het nieuwe poldergemaal Nieuwkoop en Noorden.
02/04/2016 - Gemalen

Gemaal en Vismigratie Lage Broekpolder

In opdracht van het Hoogheemraadschap van Delfland heeft Gebr. Schouls BV gemaal Lage Broekpolder gerenoveerd en naast het gemaal een vislift aangebracht.
25/03/2016 - Gemalen

Gemaal Vlist-Westzijde te Vlist

Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard heeft aannemingsbedrijf Gebr. Schouls uit Leiden opdracht gegeven voor de uitvoering van de werkzaamheden behorende bij het project: 'Gemaal Vlist-Westzijde'' gelegen te Vlist.