Overige

 

Naast de andere op deze pagina genoemde categorieën voert Gebr. Schouls nog diverse bijzondere en specifieke projecten uit zoals steigers, remmingswerken, geluidschermen en inrijbeveiligingen.

Impressie

Afgeronde projecten

23/07/2018 - Overig

Waterspeelplaats Palenstein te Zoetermeer

In de gemeente Zoetermeer heeft Gebr. Schouls een waterspeelplaats gerealiseerd. De waterspeelplaats is onlangs geopend en werd meteen goed in gebruik genomen!
02/02/2018 - Overig

Stuw Ringsloot te Aarlanderveen

In opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland heeft Gebr. Schouls de oude houten puntstuw in de Ringsloot te Aarlanderveen vervangen voor een nieuwe stalen stuw.
06/10/2017 - Overig

Kadeverbetering Stinksloot

In opdracht van de Gemeente Leiden voert Gebr. Schouls een kadeverbetering uit aan de dijk langs de Stinksloot te Leiden.
22/09/2017 - Overig

Geluidscherm A4

In opdracht van de gemeente Leiderdorp realiseert Gebr. Schouls een geluidscherm aan de Simon Smitweg om het geluid van de A4 te weren.
08/09/2017 - Overig

Aanleg otterpassages N463 te Nieuwkoop

In opdracht van de Provincie Zuid-Holland gaat Gebr. Schouls drie otterpassages aanleggen zodat de otters vanuit de Nieuwkoopse plassen veilig de N463 kunnen passeren.
30/08/2017 - Overig

Wassenaarschepolder - Stuwen, molens en duikers

In opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland voert Gebr. Schouls diverse werkzaamheden uit in de Wassenaarschepolder te Leimuiden.
27/07/2017 - Overig

Fietstunnel Oudeland

In Berkel en Rodenrijs is Gebr. Schouls bezig met de afbouw van een fietstunnel. Het project wordt uitgevoerd in opdracht van de gemeente Lansingerland.
25/02/2017 - Overig

Geluidschermen Waldorpstraat te Den Haag

Gebr. Schouls BV heeft van de Gemeente Den Haag opdracht gekregen voor het project: Geluidschermen Waldorpstraat te Den Haag. De contractvorm van het project is D&C met System Engineering en wordt begeleidt door Tauw BV.
25/12/2016 - Overig

Inrijbeveiliging te Wassenaar

Gebr. Schouls BV heeft in opdracht van Bavak Beveiligingsgroep en in samenwerking met Waco Concrete Valley twee inrijbeveiligingen gerealiseerd in Wassenaar.
25/07/2016 - Overig

Steiger Prins Hendrikkanaal te Katwijk

In Katwijk heeft Gebr. Schouls in opdracht van de gemeente een drijvende steiger gerealiseerd. De steiger is gelegen aan het Prins Hendrikkanaal.