Duikers

 

Een duiker is een kokervormige constructie, gelegen in wegen of gronddammen. Een duiker heeft de functie om wateren met elkaar te verbinden. Bij een duiker wordt, in tegenstelling tot een brug, de watergang onderbroken. Een uitzondering hierop is een duikerbrug. Dit is een duiker met vaak grote afmetingen zodat de watergang bevaarbaar blijft. Duikers kunnen gemaakt worden van beton, staal of kunststof.

Impressie

Afgesloten projecten

27/07/2020 - Duikers

Realiseren sifon van PE-putten en buizen te Abessinie

In opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland heeft Schouls een duikerverbinding gemaakt nabij het gemaal Abessinië. Door deze duikerverbinding verbeterd de waterhuishouding van de watergang langs de A12. In verband met de aanwezigheid van kabels en leidingen is de duiker uitgevoerd als sifon. Middels onderstaande link is de projectfilm van Bergschenhoek te zien. Bergschenhoek heeft in opdracht van Schouls de Weholite sifon geproduceerd. https://youtu.be/tHB0zJY9kH0
29/05/2019 - Duikers

Plaatsen duikerelementen bouwgrondstoffen locatie te Dilsen-Stokkem (België)

In samenwerking met de Waco - Concrete Valley zijn wij duikerelementen aan het plaatsen op de bouwgrondstoffen locatie te Dilsen-Stokkem (België).
28/05/2019 - Duikers

Vervangen sifon gemaal Nieuwkoop

In opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland heeft Gebr. Schouls het project: 'Vervangen sifon gemaal Nieuwkoop' aangenomen.
14/12/2018 - Duikers

Vispassage Nauerna te Assendelft

Voor het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier - HHNK hebben wij in opdracht van VOPO Pompen- en machinefabriek B.V. een vispassage bij het gemaal Nauerna in Assendelft gerealiseerd.
02/11/2018 - Duikers

Duiker Kwintsheul

In opdracht van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom realiseert Gebr. Schouls een duiker met frontmuren in Park Sonnehoeck te Kwintsheul.
23/02/2018 - Duikers

Duikers Rivierweg/Reigerlaan en Meeuwensingel

In opdracht van de gemeente Capelle a/d IJssel gaat Gebr. Schouls twee duikers verlengen.
22/02/2018 - Duikers

Sifon Raaphorstlaan te Wassenaar

In opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland vervangt Gebr. Schouls de oude sifon aan de Raaphorstlaan te Wassenaar voor een nieuwe sifon.
25/04/2017 - Duikers

Duikerverbinding Ter Heijde

In opdracht van Hoogheemraadschap van Delfland heeft Gebr. Schouls BV samen met Van Vulpen BV een duikerverbinding gemaakt in Ter Heijde.
25/04/2017 - Duikers

Duikerbrug KW 8 en KW 9 te Elst

Aann. Bedr. Gebr. Schouls is bezig met de werkzaamheden aan de Duikerbrug KW 8 en KW9 in de gemeente Elst. Het werk betreft het realiseren van twee nieuwe duikerbruggen.
27/05/2016 - Duikers

Sifon duikers in de Horsten te Wassenaar

In opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland wordt er een sifon (duiker) aangelegd in de Horsten nabij Raaphorst te Wassenaar.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this