Gemalen

 

Een gemaal is een inrichting om water van een lager naar een hoger niveau te brengen. Het brengt of houdt water in een peilgebied op een streefpeil. Naast gemalen om het oppervlakte water te reguleren, worden er ook rioolgemalen gerealiseerd. Deze verpompen het rioolwater naar een hoger niveau.

Impressie

Afgeronde projecten

01/06/2019 - Gemalen

Realisatie poldergemaal Broeckland te Breukelen

In opdracht van Waternet zijn wij gestart met het realiseren van gemaal Broeckland te Breukelen.
17/05/2019 - Gemalen

Poldergemaal Korftlaan

Gebr Schouls BV bouwt in opdracht van Hoogheemraadschap van Delfland twee poldergemalen, beide in een D&C-contract met Systems Engineering.

20/11/2018 - Gemalen

Vakgemaal bodegraven

In opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland heeft Schouls het vakgemaal in bodegraven gerealiseerd.
04/05/2018 - Gemalen

Vervangen rioolgemalen Alphen aan den Rijn

Gebr. Schouls BV heeft van de gemeente Alphen aan den Rijn opdracht gekregen voor het vervangen van drie bestaande vijzelgemalen voor nieuw pompgemalen.
28/08/2017 - Gemalen

Gemaal Oostvlietpolder

Gebr. Schouls BV heeft van de Provincie Zuid-Holland opdracht gekregen voor de uitvoering van de werkzaamheden behorende bij het project “Realiseren poldergemaal Oostvlietpolder”.
28/07/2017 - Gemalen

Groot onderhoud gemaal Dolk

In opdracht van Hoogheemraadschap van Delfland gaat Schouls binnenkort starten met werkzaamheden voor project Groot onderhoud gemaal Dolk te Leidschendam.
25/04/2017 - Gemalen

Poldergemaal Harnaschpolder te Den Hoorn

In opdracht van het Hoogheemraadschap van Delfland heeft Gebr. Schouls het werk Poldergemaal Harnaschpolder te Den Hoorn aangenomen.
25/04/2017 - Gemalen

Gemaal en twee stuwen Vriesekoopschepolder

In Leimuiden is Gebr. Schouls bezig met de bouw van 2 stuwen en een poldergemaal Vriesekoopschepolder. Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland.
25/04/2017 - Gemalen

Poldergemaal Wassenaarschepolder Noord-West

Gebr. Schouls BV is begonnen met de realisatie van het nieuwe poldergemaal Wassenaarschepolder Noord-West. Het project wordt uitgevoerd in opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland.
21/04/2017 - Gemalen

Brandblusgemaal station Utrecht

In opdracht van de gemeente Utrecht voert Gebr. Schouls werkzaamheden uit ten behoeve van een brandblusinstallatie nabij het Centraal Station Utrecht.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this