Hulpbruggen

 

Een hulpbrug is een tijdelijke brug die weggebruikers de gelegenheid biedt een watergang over te steken. Deze hulpbruggen worden regelmatig toegepast in combinatie met een ander project. Als er bijvoorbeeld een brug vervangen moet worden, zal deze vaak ontoegankelijk zijn voor weggebruikers. Wanneer deze brug gelegen is in stedelijk gebied of een omleiding te lang of te gevaarlijk is, is er de mogelijkheid een tijdelijke hulpbrug toe te passen.

Impressie

Afgeronde projecten

27/07/2020 - Hulpbruggen

Tijdelijke verkeersbrug ten behoeve van realiseren gemaal J.P. Heye te Abbenes

Ten behoeve van de realisatie van het gemaal J.P. Heye te Abbenes, is er gebruik gemaakt van onze tijdelijke verkeersbrug. deze brug bestaat uit een stalen frame met houten schotten.
27/07/2020 - Hulpbruggen

Toepassen tijdelijke verkeersbrug gemaal Meijepolder

22/10/2019 - Hulpbruggen

Tijdelijke brug bij de werkzaamheden aan de Driegatenbrug te Leiderdorp

11/01/2019 - Hulpbruggen

Onderhoud brug Paradijsweg Ter Aar

In opdracht van de gemeente Nieuwkoop voert Gebr. Schouls onderhoudswerkzaamheden uit aan de brug aan de Paradijsweg nabij huisnummer 32. De brug wordt voorzien van een nieuwe grondkerende constructie en nieuwe stootplaten.
25/04/2017 - Hulpbruggen

Hulpbrug Jan van Houtbrug

Ten behoeve van het vervangen van de Jan van Houtbrug heeft Gebr. Schouls tijdelijke hulpbruggen neergelegd zodat de fietsers en voetgangers te allen tijde door kunnen.
25/04/2017 - Hulpbruggen

Hulpbrug Catharinabrug

Ten behoeve van de nieuw te bouwen Catharinabrug heeft Gebr. Schouls een tijdelijke fiets-voetgangers brug gerealiseerd.
25/04/2017 - Hulpbruggen

Hulpbrug Morspoortbrug

Ten behoeve van het groot onderhoud aan de Morspoortbrug heeft Gebr. Schouls een hulpbrug neergelegd.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this