Kademuren

 

Een kademuur is een constructieve oeverstrook. Kademuren maken het mogelijk om hoogteverschillen tussen waterpeil en maaiveld op te vangen zonder de aanwezigheid van een natuurlijk talud.

De opbouw en het aanzicht van een kademuur kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Kademuren wordt vaak opgebouwd uit stalen damwanden of een betonwand in combinatie met een paalfundering en een verankering. Voor het aanzicht wordt de kademuur vaak nog voorzien van metselwerk.

Impressie

Afgeronde projecten

21/05/2021 - Kademuren

Aanbrengen Kwelscherm Kort Galgewater Leiden

In opdracht van de Gemeente Leiden heeft Gebr. Schouls maatregelen getroffen tegen onderloopsheid van bestaande kademuren aan het Kort Galgewater in de binnenstad van Leiden.
02/03/2021 - Kademuren

Werkzaamheden Berkel Centrum West

Gebr Schouls BV te Leiden is in een bouwteam met de gemeente Lansingerland bezig met het aanbrengen van stalen damwanden en fundering voor de kademuren en verkeersbrug voor bouwplan Berkel Centrum West in Berkel en Rodenrijs.
06/11/2020 - Kademuren

Kademuur Buitenwatersloot te Delft

In opdracht van de gemeente Delft heeft Gebr. Schouls een gedeelte kademuur vervangen aan de Buitenwatersloot te Delft ter hoogte van de Papegaeybrug.
06/11/2019 - Kademuren

Kademuren, herinrichting, aanlegvoorzieningen en steigers Rijnhaven te Alphen aan den Rijn

In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn heeft Gebr. Schouls het project 'Herinrichting Rijnhavenkade' aangenomen.
13/09/2019 - Kademuren

Vervangen Kademuur Fluwelensingel te Gouda

Gebr. Schouls BV is in opdracht van de gemeente Gouda begonnen met werkzaamheden aan een gedeelte kademuur aan de Fluwelensingel te Gouda.
17/05/2019 - Kademuren

Kadeverbetering Kluiskade te Maasland

In opdracht van het Hoogheemraadschap van Delfland voert Gebr. Schouls een kadeverbetering uit aan de Kluiskade in Maasland.
06/11/2018 - Kademuren

Realiseren kademuren, bruggen en vlonders Lage Zijde te Alphen aan den Rijn

29/06/2018 - Kademuren

Kadeverbetering vanaf het water

In samenwerking met Van den Herik realiseert Gebr. Schouls een kadeverbetering in Delft. De kraan van Gebr. Schouls zal de stalen damwand aanbrengen vanaf het water.
26/02/2018 - Kademuren

Vervangen damwand Milandschool

In Bodegraven, bij de Milandschool aan de Hazekade vervangt Gebr. Schouls in opdracht van De Groeiling ca. 80 meter damwand.
25/04/2017 - Kademuren

Kademuur Raamvest vervangen

In bouwteam met de gemeente Haarlem heeft Gebr. Schouls de bezweken kademuur aan de Raamvest vervangen.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this