Werk & stage

Werken bij Schouls

Gebr. Schouls BV is een enthousiast, groeiend GWW-bedrijf uit Leiden. Schouls werkt met een hecht team aan mooie projecten in de beton- en waterbouw in de regio Randstad. We doen elke klus samen, met bedrijfsbureau en buitendienst. Daarom vinden het daarom erg belangrijk dat al onze mensen zich op hun plek voelen in hun werk.

 

Wij besteden veel aandacht aan een goede werksfeer, goede voorwaarden en de vaardigheden van ons personeel. We organiseren regelmatig opleidingen, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast stimuleren we met een gerichte beroepsopleiding ook jongeren om in de beton- en waterbouw te gaan werken.

 

Vacatures

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij momenteel op zoek naar:

Wil je liever een open sollicitatie doen of vrijblijvend komen kennismaken? Neem dan contact op met Co van Santen via 06 – 51 61 53 95 of administratie@schoulsleiden.nl.

 

Stage lopen bij Schouls

Werk je graag maar weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Maak kennis met ons gezellige bedrijf en de mooie projecten tijdens een stage. Wij bieden stages aan voor MBO- en HBO-leerlingen. In overleg bepalen we je werkzaamheden, opdracht en de lengte van je stage.

Interesse in een stage? Stuur een mail naar info@schoulsleiden.nl.

 

Erkend leerbedrijf

Gebr. Schouls BV is een erkend leerbedrijf. Daarnaast is Schouls lid van het samenwerkingsverband praktijkopleiding grond-, weg-, en waterbouw in Zuid-Holland en Noord-Holland, de stichting praktijkopleidingen betonbouw Nederland, de betonvereniging en de stichting bevordering wegenbouw.

Privacyverklaring

Pieter Kemper
kantoor
Foto grondwerker2
Kantoor 002
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this